Wat is ItsyCycle ?

Ontstaan In 2021 werd de oprichter moeder van haar dochter Giselle. Tijdens haar zwangerschap ontdekte ze hoe overweldigend de keuze aan babyproducten kan zijn, omdat je het beste voor je kind wilt. Met een vier maanden oude baby begon Chesley aan haar scriptie, die ze mocht doen binnen haar eigen onderneming. Dit leidde tot een diepere zoektocht naar waarom ze elk kind een goede start wil bieden. Ouderschap is een reis, ongeacht je achtergrond of financiële situatie. Met ItsyCycle wil Chesley ouders helpen bij het maken van productkeuzes en het bieden van informatie die bijdraagt aan een goede start voor hun kind.

ItsyCycle begint met de Mommy's Pregnancy Countdown Box, maar heeft de ambitie om het nummer één platform in Nederland te worden waar ouders naartoe gaan voor een goede start voor hun kind.

We zitten nog vol in de ontwikkeling van de box en waarderen opbouwende feedback enorm om dit concept tot een succes te maken.

Hoe werkt het concept?

Met de Mommy's Pregnancy Countdown Box open je vanaf week 37 tot 40 of week 35 tot 40 (luxe box) elke week een cadeau. Bij elke week vind je een kaart met een motiverende tekst voor de moeder en een weetje over de baby. Op deze manier krijgt de moeder extra kracht uit de motiverende tekst en leert ze ook over de baby die in haar buik groeit.